Singer Songwriter Coaching


Wat is er veel talent in onze directe omgeving. Of dat nu komt omdat programma’s als “The voice…” en “ De beste singer-songwriter..” het gevoel van muzikant – willen – zijn aanwakkert, of omdat de wereld, en alle kennis die er is via internet voor iedereen voor het grijpen ligt… Feit is , dat er ( gelukkig! ) heel veel jongeren zijn die zich op een redelijk tot hoog niveau bezig houden met muziek.

Het bespelen van een instrument, zingen, of een combinatie van die twee, is niet meer weg te denken uit de hedendaagse jongerencultuur. Menig groot muzikant is begonnen zoals ook zij beginnen; op hun zolderkamertje, alleen met zichzelf. Schrijven, schrappen , weggooien..en dan weer van voor af aan. Hoe geweldig is het, als je in staat bent je eigen liedjes te schrijven, te spelen en te zingen? Maar in je eentje op je zolderkamer kom je soms niet verder dan je eigenlijk wilt. En dan is het handig, om gecoacht te worden in je talent.

De Singer-songwriter’s coaching kan je daar bij helpen. Er wordt geluisterd naar je materiaal, en kijken we hoe jij dat op een nog hoger plan kunt trekken. We gaan aan de slag met je melodielijnen en teksten en maken die nóg beter. We pakken als het nodig is de vorm van je liedje aan. Maar vooral word je geholpen bij het ontwikkelen van jouw eigen, unieke stemgeluid. Je krijgt tools aangereikt om nog meer te klinken zoals jij dat wilt. Met behulp van zangtechniek, ademhalingsoefeningen en het verbeteren van je houding bereik jij je doel; vrij zingen met het stemgeluid wat bij jou past.

Het creatieve proces naar jouw singer-songwriter’s skills is hierin leidend. De coaching-lessen kunnen door maximaal 3 mensen gevolgd worden.